Abonarea/dezabonarea/newsletter și politica de confidentialitate

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului lavetetextile.ro este gratuită și voluntară, și reprezinta acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială stipulată de legislația românească și internațională.
          

Utilizarea newsletterului si politica de confidentialitate descrise mai jos reprezinta acceptarea conditiilor prevazute de prezentul document. Lavetetextile.ro deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, asa cum acestui document.Abonații newsletter-uluilavetetextile.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-uluilavetetextile.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate in prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, lavetetextile.ro nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Ne rezervam dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă avem motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentei.

Garantam securitatea si confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informații le vom folosi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către lavetetextile.ro nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe si pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea stergerii acestora din baza de date, in mod obligatoriu se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa afisata pe site, sau prin poștă la adresa SC CANACT IMPORT EXPORT SRL str. Mihai Viteazu 148, Brasov.Lavetetextile.ro se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile in vigoare.

Lavetetextile.ro nu poate fi făcuta răspunzătoare in nici un fel de pierderea datelor transmise pe cale electronica sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, lavetetextile.ro va lua măsurile necesare  și va pune la dispoziție toate fișierele organelor competente abilitate pentru aceste infracțiuni.
Datele personale furnizate către lavetetextile.ro sunt folosite doar  în scopul introducerii lor (efectuarea comenzilor, facturare, informare asupra stadiului comenzii,  a livrarii,abonarea la newsletter, etc). Conform legilor in vigoare.Lavetetextile.ro nu furnizează tertilor datele dumneavoastra, nu incurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora, respectand  drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără dreptul de a se confirma prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale în mod gratuit; dreptul de a cerere rectificarea, actualizarea, stergerea sau blocarea,  în mod gratuit. Pentru datele furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 exista dreptul de a cere să incetarea în mod gratuit a prelucrarii datelor Dumneavoastră personale;dreptul de a cereincetarea expedierii mesajelor promotionale.Orice astfel de cerere in mod obligatoriu se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa de pe site sau prin poștă, la adresa Sc Canact import export srl.

Lavetetextile.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informatiilor care se află sub controlul nostru si  nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale si nici nu poate fi făcuta răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de lavetetextile.ro în scopul precizat in prezentul document.

Litigii si dipozitii finale

Pentru orice conflict apărut între SC CANACT IMPORT EXPORT  S.R.L. și clienții săi se va urmari o rezolvare amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească Orice alta problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe lavetetextile.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă.Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului lavetetextile.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

0268422255,0268422001

Adresa; str. Mihai Viteazu, nr. 148, Brasov