Politica de vânzare online

www.lavetetextile.ro poate publica pe site diferite informatii despre bunuri,promotii practicate intr-o anumita perioada de timp,produsele fiind oferite in limita stocului disponibil si in condițiile respectării prezentului contract.

Produsele vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul firmei de curierat. Costul livrarii intra in sarcina  cumparatorului si este achitat direct firmei de curierat. Termenul de livrare al produselor este cuprins in conditii normale  intre 48 si 72 ore de la data primirii comenzii dar se poate prelungi in anumite perioade fiind direct dependente de logistica si programul firmei de curierat. Vanzatorul nu este responsabil de intarzierile care pot aparea la livrare si nici de deteriorarea produsului in timpul transportului, in aceaste situatii cumparatorul va tine legatura direct cu firma de curierat.

Prețurile produselor prezentate pe site  contin TVA dar nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata vor fi specificate in fiecare comanda.  Ne rezervam dreptul de a efectua confirmarea comenzilor prin contactarea clientilor prin orice mijloace ,atat telefonic cat si pe adresa de email

Cumparatorul efectueaza comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile puse la dispozitie . Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs  in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi. 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:datele furnizate de catre cumparator, sunt incomplete si/sau incorecte;lipsa in stoc a produselor comandate

www.lavetetextile.ro își rezerva dreptul ca in anumite cazuri să solicite plata produselor în avans

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de cumparator incluzand dar nelimitandu-se la comisioane. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor, nu reprezinta o obligatie contractuala,acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.. Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie faza primirii de catre cumparator  al mesajului de confirmare a comenzii.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata vor fi specificate in fiecare comanda. vanzatorul va emite catre Cumparator factura pentru bunurile expediate,obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va pune la dispozitia cumparatorului factura aferenta produselor vandute prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator precum si documentul insotitor al coletelor livrate respectiv AWB-ul ( documentul care certifica preluarea bunurilor de catre firma de curierat)

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de vanzator putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, la adresa de e-mail mentionata la data comenzii. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail afisata in site

 

Drepturile consumatorilor.

 

Inainte de a cumpara produsul ,va rugam verificati  compatibilitatea si specificatiile produsului vizitand pagina noastra web

Lavetele comercializate prin site-ul lavetetextile.ro sunt produse obtinute prin taierea la dimensiuni suficient de mari dar atipice a diferitelor  articole de imbracaminte second hand din bumbac curate ,atent selectionate in functie de mai multe criterii(culoare, tip de material etc),ce nu contin nasturi, fermoare, capse sau alte elemente care ar putea zgaria sau dezafecta suprafata curatata. Sunt recomandate a fi folosite in domeniul industrial fiid bune absorbante a uleiurilor, cernelurilor, grasimilor etc . Produsele sunt conforme descrierii afisate pe site

Raporturile comerciale dintre vanzator si consumator sunt reglementate OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta potrivit careia, consumatorul conform  OUG21/1992 ,art 2pct 2este consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale. Consumatorul poate denunța unilateral contractul cu Sc Canact Import Export Srl fără a invoca un motiv, în termen de 14zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletelor

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați  telefonic sau pe email intenția dvs fiind obligatorie intocmirea formularului de retur.Produsul va fi returnat în condiții bune,neutilizat.De asemenea, nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lipsuri la greutate inlocuiri, modificări fizice.. Toate costurile privind garanția comercială, inclusiv transportul produsului în vederea recuperării prețului plătit de consumator, se suportă conform legislatiei in vigoare.

Adresa retur:   SC CANACT IMPORT EXPORT SRL , Brasov str . Mihai Viteazu 148 Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factură, și formularul de retur completat online.

Dacă produsele alese pentru retur au fost achizitionate cu pret mai mic in timpul unei campanii promotionale care nu mai este valabila la data returului,valoarea returnata va fi egala cu valoarea achizitiei, iar contravaloarea produselor se va inapoia în cel mult

 14 zile de la primirea returului.

Descarcă formular de retur